uk-menniqa-banner-big-bigger
Eмилия Згурова сподели:
“Колебаех се дали да посетя един от курсовете, които се предлагат в Новия Акропол, но когато го направих, имах усещането, че съм попаднала на точното място. Курсът ми даде нов поглед над инструментите на себепознанието, усещането за вътрешния ми глас и по-дълбокото разбиране за света, който ни заобикаля. Беше повратна точка по пътя на едно по-осъзнато личностно развитие.”

Дарина Георгиева сподели:
“Това, което най-много ми харесваше по време на курсa бе чувството след като си тръгвахме. Беше необяснимо усещане за лекота и спокойствие на ума, сякаш всичко ти е вече по-ясно защо се случва по определения начин. И в същото време знаеш, че вече си усвоил много неща, знаеш вечни закони и ти се иска да ги разкажеш на всички. Само че знаеш, че само тези, които искат да чуят това, което имаш да им кажеш, ще го разберат.”

Владимир Владимиров сподели:
“Останах удовлетворен от посетения курс по практическа философия. И преди това имах своите представи, но по време на курса успях да ги изясня, подредя и задълбоча. Благодаря на организаторите.”

Екатерина Дурева сподели:
“От първата до последната лекция на курса по практическа философия бях впечатлена от начина на представяне на древните и утвърдени с времето идеи от ученията на световно известни философи и книги, давайки се директна насоченост към живота ни днес и най-вече как можем по нещо малко да “си откраднем” от тях и да приложим в ежедневието си, ставайки с всяко преодоляно изпитание един по-добър човек, работещ за един по-добър свят. Който търси себе си, този курс е за него!”