Project Description

Подари РАЗВИТИЕ!

Предстоят празници – Коледа, Нова Година, Рожденни и Именни дни! Чудиш ли се какво да подариш? Избери ЕДИН по-РАЗЛИЧЕН Подарък! Избери от нашата колекция от Курсове по Личностно Развитие и КУПИ още сега!

Всеки от ваучерите важи в рамките на 1 година от закупуването му. Задължително е предварителна резервация за избраната дата на курса, чийтo ваучер е закупен, на моб./viber: +359 884 790 236

КОЙ ВАУЧЕР ИЗБИРАШ?

Подарък: ваучер за Курс по Практичека Философия и Психилогия
Изследваме сравнително Мъдростта от Ученията на Изтока и Запада – от Индия и Тибет, през Буда и Египет, та до Платон, Сократ и стоиците. Философията ни учи да мислим. Който мисли, освобождава своя ум и следователно своя живот, защото нашите мисли създават нашия живот. Единственият човек, който може да промени мен, съм аз самият. И ако не приложа на практика това, което знам, никога няма да се промени нищо в моя живот. Именно затова философията е практическа. В този КУРС ПО ПРАКТИЧЕСКА ФИЛОСОФИЯ изследваме много области и философи, но с целта да потърсим онова, което може да се употреби, което е полезно за живота ни.
Цени на ваучера
Кога се провежда?
Продължителност на курса
Повече за курса
Подарък: ваучер за Курс по РЕТОРИКА 
Разбираме ОРАТОРСКОТО МАЙСТОРСТВО като още един начин за развитие на човешките способности. Умението да изразим това, което мислим и това, което чувстваме така, че да бъдем разбрани, води не само до по-добро познание и контрол над себе си, а също и до по-добра комуникация и съжителство с другите и до по-ефективно постигане на нашите професионални и житейски цели.
Курсът е с ограничен брой участници, с цел индивидуално внимание към всеки.
Цена на ваучера
Кога се провежда?
Продължителност
Повече за курса

Подарък: ваучер за Курс “Да владеем своите емоции”
Ще се учим да познаем своята психика: ЕМОЦИИ, ЧУВСТВА, НАСТРОЕНИЯ; да КОНТРОЛИРАМЕ емоциите си вместо да ги ПОТИСКАМЕ; да овладеем ГНЕВА, ТЪГАТА, СТРАХА…; ще търсим на какво се дължи ПСИХИЧЕСКАТА УСТОЙЧИВОСТ и ще опознаваме себе си чрез тестове и упражнения за емоционален контрол.
Курсът е с ограничен брой участници, с цел индивидуално внимание към всеки.
Цена на ваучера
Кога се провежда?
Продължителност
Повече за курса

Подарък: ваучер за Курс по Креативно Мислене
Ще изследваме на практика как работи човешкият УМ при създаването на мислите и представите; как да мисля ИНОВАТИВНО, а не МОДЕЛНО; кои са КРИТЕРИИТЕ за КРЕАТИВНОСТТА; Как да УПРАЖНЯВАМ своя ум в посока към истинско творчество. Малък брой хора – индивидуален подход.
Цена на ваучера
Кога се провежда?
Продължителност
Повече за курса

Как да закупя ваучер?

Ваучер може да закупите по един от следните 2 начина:

  1. на място в нашия офис /пон – петък, 18-21 ч./
  2. чрез наложен платеж с куриер на адрес, предоставен от вас или до офис на Еконт

Къде да ни намерите?Център, ул. Генерал Гурко 38, ет. 2, София 1000
e-mail: info[at]akropol.bg
моб./viber: +359 884 790 236 или +359 887 39 7772