——–

Партньори

През годините на активна дейност на “Новият Акропол” в България успяхме да си сътрудничим с различни организации и да се включим в редица инициативи. Благодарим за поканите! Благодарим за съдействието!
Вижте малко повече информация:

Obshtina

Столична Община – Район “Средец”

Сътрудничеството ни със Столична Община – Район “Средец” започна през 2011-та година. Район Средец е сърцето на София, обхващащо повечето културни институции (театри, музеи, галерии), Народното събрание, Президентството, СУ “Св. Климент Охридски”, НАТФИЗ, Борисовата градина, Градската и Княжеската градина и много други.
Радваме се, че имаме възможността с общи усилия да почистваме една малка част от парковете на столицата ни. Вижте повече информация и снимков материал от последното ни събитие заедно: ЕКО-СОФИЯ-2015!

bnr-logo

Българско Национално Радио – Хоризонт

Българското Национално Радио – Хоризонт и в частност предаването “Нощен Хоризонт” подкрепят нашите всеобхватни философски лекции и доброволчески инициативи и с радост ни помагат да ги популяризираме от 2009-та година насам. Специални благодарности на Светлана Георгиева и нейния екип!

Вижте повече информация за последното ни участие в радиопредаването на тема “Символизъм на дракона” в БНР!

SofiaDisha

Ежегоден Фестивал “София Диша”

Всяка година през август месец се провежда “София Диша” е фестивалът, който развива градския летен живот, предоставяйки сцена за различни жанрове изкуства, социални каузи и образователни инициативи.
Като международна културна организация ние също се включваме от 2014-та година в инициативата с уъркшоп по рисуване на египетски репрордукции и различни интерактивни методи за “раздаване на добродетели”.
Вижте снимки от последното ни участие във фестивала: “Египетски репродукции”!

Kesteni

Мисия Кестен

От години кестените в България боледуват, като проблемът с всеки изминал сезон обхваща все по-големи райони. “Мисия Кестен” се бори с причината – смъртоносния за фотосинтезата вредител – листоминиращият молец. Доброволците от “Новият Акропол” от 2013-та година насам ежегодно подпомагат каузата и заедно с екипа на “Мисия Кестен” събират окапалите листа на кестените от различни зелени площи в София.
Вижте повече информация от последната ни работа заедно: “В помощ на кестените”!

 

 

Благодарим ВИ!