Сподели Мъдростта

С оглед на епидемичните ограничения тазгодишното издание на традиционната вечер „Сподели Мъдростта“ ще се проведе ONLINE!

20.11.2020 - Заповядайте се включите в философска вечер по случай СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ФИЛОСОФИЯТА - UNESCO

Програма:

19:00 - Кратка лекция: "ФИЛОСОФИЯ - УЧИТЕЛ НА СТАБИЛНОСТТА" (лектор: Антонин Винклер, директор на Новия Акропол България)
19:20 - Отворено ЧЕТЕНЕ НА ФИЛОСОФСКИ ТЕКСТОВЕ /тема: "ИДЕЯТА ЗА БОЖЕСТВЕНОТО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕКА"/, в което може да се включи по свое желание всеки от участващите - ще работим напр. със следните текстове: Дао-дъ-Дзин; Тагор: Гитанджали; Хорхе Ливрага - избрани статии.

Вход: свободен с предварителна електронна регистрация! (натисни бутона "ЗАПИШИ СЕ")

Уебинарът се провежда под форма на видеоконференция в платформата Jitsi meet. Не изисква инсталация в компютър, само добра интернет връзка, микрофон, колонки/слушалки, идеално и камера.
За компютри: Препоръчителен браузър е Google chrome. За смартфони: има нужда да се изтегли като приложение, работи добре при Android и Apple.

Линк: https://meet.jit.si/NA-Spodeli-Madrostta-2020


За лекторите

Яна Кучерова
Яна Кучерова

Заместник директор на Новия Акропол

Философ, дългогодишен преподавател по философия, практическа психология и организатор на доброволчески и художествени проекти. 

Антонин Винклер
Антонин Винклер

Директор на "Новият Акропол България"

Философ, дългогодишен преподавател по философия, практическа психология, социополитика и организатор на доброволчески проекти. Повече информация ще намерите ТУК.

Дати

  • 19-11-2021 - 19ч.
  • Сподели: