Творческо писане

Творческо писане

Творческо писане

19 04, 2024
Категория - Работилници

За първи път проведохме работилница за творческо писане. Едно ново предизвикателство и възможност да развием творческите способности на ума си чрез думи и изречения... но не изговорени, а написани. Пишейки, разполагаме с повече време, изразяваме се на по-богат и сложен език... накратко, това е един наистина специфичен и красив начин на изразяване. С една чашка вино стана по-лесно...

Този път сме си ограничили темата с три понятия - една добродетел, едно име на мъдрец и едно място, а именно: честност, Конфуций и градината до Народния театър.

Някой е написал за един час цели страници, а друг само няколко реда... но всички спазиха духа на задачата.

Най-краткият разказ споделяме...:   „Думите на мъдрост в столицата чух. От неизвестен актьор. Не точно в Народния театър, а в градинката му. Не съвсем конфуцианска идея, ама почти. Не и без патос, но напълно автентично. Той извика: Честността грехове изяжда!

Новият Акропол насърчава развитието на латентните способности на човека чрез умствената и физическата дейност. За нас истинската педагогика означава да помогнем на човека да реализира своите потенцили.

  • Сподели:

Предстоящи събития

Тренинг по ПАМЕТ
Тренинг по ПАМЕТ

Антонин Винклер

Духове на Природата
Духове на Природата

Антонин Винклер